Fiskes

Ceramic Coating

Vi har nå ny type coating til eksos som både har bedre varmeisolering og er bedre mot rust 🤩

Ypperlig for eksosanlegget til din MC. Perfekt for grenrør. Ønsker du å få ned temperaturen i motorrommet? Bare glem eksosbandasje. Kontakt oss så legger vi på Ceramic Coating.

Vi legger på Ceramic Coating på dine grenrør, eksosrør, stempler, forbrenningskammer, ventiler, lager, osv.
Har alt fra termisk barriere, tørrfilm smøremidler, termisk dispergering og korrosjon/kjemisk resistente belegg.

Ceramic coating (som er en god erstatning til eksos bandasje) anbefales til bruk på deler som er utsatt for ekstremt høye temperaturer.
På grenrør har det en god termisk barriere som gir en dramatisk reduksjon i utstrålt varme og er en god erstatning til eksos bandasje.
Ceramic coating tåler en temperatur opp til 1200 ˚C.

Vi har tilgjengelig et komplett utvalg av belegg som kan legges på indre motordeler. Deler som kan belegges er lager, forbrennings kammer, stempler, innsugs manifoiler, ventiler, bunnpanner, sylinder topper osv. Dette er en avansert teknologi som kan redusere varmeoverføringer og slitasje og som igjen fører til økt effekt.
Ceramic Coating på grenrør gjør motorrommet kjøligere (som er en god erstatning for eksosbandasje).
Ceramic Coating for eksosanlegg er laget for å opprettholde heft ved temperaturer over normale driftstemperaturer. 
Belegg beregnet for eksosanlegg kan håndtere metalltemperaturer over 1200C.

Spesial Coatinger.

Vi har en rekke forskjellige typer belegg, som er utviklet til forskjellige løsninger. Slike belegg er stadig under testing og blir testet for nye anvendelser. Drivkraften for en slik utvikling kommer hovedsakelig fra nye applikasjoner som kunder finner behov for. Kom gjerne med spørsmål om belegg. Dersom du har noe som ser ut til å kreve en ny formulering, vennligst kontakt oss så tar vi det videre med vår leverandør i USA.

Ta kontakt med oss for mer informasjon.